När du gör valet av Baur Au Lac i Zürich, Schweiz kommer du att välja det hotell som var kejsarinnan Elisabeth av Österrikes favoritval. Vid valet av detta hotell kommer du även att ha en möjlighet att få en vy över Zürichsjön och även ha ett kort gångavstånd till Zürich mest kända shoppinggata. Detta är verkligen valet för dig som gillar att blanda lokal kultur med vackra vyer samtidigt som du får ett liv på stadens myllrande gator. Är du den som gillar lyxliv och exklusiv shopping kommer du att känna dig precis som hemma.

Rummen på Baur Au Lac i Zürich, Schweiz

När du ska boka rum på detta fina och exklusiva hotell i hjärtat av Zürich, kommer du att som vanligt kunna välja mellan enkelrum, dubbelrum eller någon av de eleganta sviterna. Hotellet öppnade 1844 och har sedan dessa behållit dess karaktäristiska inredning som blandats med moderna möbler i samma snitt och design. På så sätt kommer du alltid att trivas, vilket rum du än gör valet av på Baur Au Lac i Zürich. Naturligtvis är även detta hotell anpassat för de som är på affärsresor och erbjuder allt från Internet till ett exklusivt Businesscenter.

Övriga upplevelser på Baur Au Lac i Zürich, Schweiz

En av de bästa sakerna med att välja Baur Au Lac i Zürich är att du både får njuta av ett elegant hotell samtidigt som du har närhet till stadens med exklusiva shopping gata. Här har du verkligen hittat ett hotell som sätter hotellivet på världskartan genom att visa upp två eleganta och exklusiva ansikten för allas välbefinnande. Här finner du även en bar och en restaurang som håller hög klass och erbjuder läckerheter av internationell karaktär. Samt även allt det som ingår i det schweiziska köket. Vad med kan du önska för en perfekt semester du aldrig kommer att glömma.