När du söker en klassisk engelsk omgivning som verkligen är beundransvärt och som ger känslor för resten av livet, kommer du att göra ett bra val av boende under din vistelse i England på Claridge´s Horel i London. Här kommer du till ett dekorativt hotell som ger dig alla den lyx du förtjänar på din semester. Dessutom så ger detta hotell naturligtvis en bra service till alla som är på affärsresa. Hotellet har besökts av Winston Churchills son och många andra kända personer genom åren. Bli därför inte förvånad om en och annan kändis skulle dyka upp under din vistelse, detta hotell är nämligen mångas favorit.

Rummen på Claridge´s Hotel i London

När du bokar ett rum på Claridge´s Hotel i London får du stora ytor att vistas i. Rummen är inredda med allt från antika möbler till komfortabla moderna sängar. Här gör du samma val som Jackie Onassis, Kate Moss drottningens moder och då bör du redan där känna att detta hotell inte kommer att svika dig gällande rummens kvalitet. Du kan fritt välja mellan dubbelrum upp till hela sviter. Det hela beror på vilken upplevelse och livskvalitet du söker, och hur villig du är att öppna plånboken för ditt exklusiva semesterboende.

Övriga upplevelser på Claridge´s Hotel i London

På Claridge´s Hotel kommer du att finna en underbar miljö och det är just det som gör detta boende till en så fantastisk upplevelse. På 1920-talet anlitades den välkända Art deco konstnären Basil Londres för att skapa en vacker atmosfär i hotellets restaurang och i många av hotellets sviter. Här finns fortfarande hans eftertraktade glasskärmar kvar att uppleva som ett minne för livet. Förutom det finns naturligtvis en utsökt restaurang med exklusiva rätter och en bar där du kan beställa precis vad du vill gällande drinkar från världens alla hörn. Helt enkelt ett val för dig som gillar elegans och lyxliv på stora öppna ytor.