När du vill leva livet som James Bond på din semester finns det ingen bättre plats i världen, än att göra detta på Golden Eye Hotel på Oracabessa Bay i Jamaica. Här finns det mycket historia som talar för att detta var Bonds skapare, Ian Flemings bästa plats på jorden. Hit kom han under andra världskriget för att utföra underrättelse verksamhet för den brittiska Regeringen. Det var också i denna miljö han byggde sitt drömhus som fick namnet Golden Eye som sedan detta hotell har lagt beslag på. Du kommer även att få en fantastisk upplevelse med utsikt över en bedårande strand vid havet om du besöker hotellet.

Rummen på Golden Eye på Oracabessa Bay

Här talas det om livet på beachen och då är det inte vanliga rum det handlar om. Utan på Golden Eye får du en exklusiv bungalow där du alltid har utsikt mot det glittrande havet och den vita sandstranden. Bara detta gör att du helt enkelt glömmer bort själva interiören i ditt boende, även om denna också står i en klass för sig. Rummens inredning har på ett smakfullt sätt blandats med modern och lokala influenser. Vilket ger en känsla av lugn och välmående. Du har även en terrass där du kan sitta under kvällen och få allt levererat till dit lilla hus av den professionella servicen.

Övriga upplevelser på Golden Eye Hotel, Oracabessa Bay, Jamaica

Gällande de övriga upplevelserna som du kommer att få vid ett boende på detta fina hotell så finns det egentligen inte mycket att säga, utan det hela talar för sig självt. Naturligtvis finns det en restaurang och bar samt även en pool för alla de som skyr havets våg. Dock är det just stranden, havet och de vajande palmerna som gör detta boende så fantastiskt. Glöm heller inte att se bordet där Ian Fleming skrev sin första Bondbok, och om du vill kan du hyra The Fleming Villa som ger dig privat pool och egen strand samt en flock av personal till ditt förfogande.