När du väljer att semestra i Sverige behöver inte det automatisk betyda att allt blir som vanligt. Här kan du göra allt lite extra spännande genom att boka ett rum på Ishotellet i Jukkasjärvi. På det sättet kommer du garanterat att få en ny upplevelse på nästa semester. Här kommer du till en plats som i stort sett består helt av is. Hur kommer detta att gå när du ska klara ditt boende? Här kanske det är dags att ta med de tjocka kläderna. Jo, visst är det så för du är ju ändå bara 150 km från polcirkeln, men i rummen finns gott om värme.

Rummen på Ishotellet i Jukkasjärvi, Sverige

När du bokar ett rum på Ishotellet i Jukkasjärvi, kommer du att kunna välja mellan dubbelrum, enkelrum och svit. Ett andra val som du får är att välja om du vill ha en issäng eller en issäng. Ja, precis. Här är alla sängar och möbler gjorda av is. Nu kanske detta inte är det mest lyxiga sättet att bo, men det kommer garanterat att ge dig en ny upplevelse av ett annorlunda boende. På så sätt kan du komma till ett naturskönt landskap och leva som en eskimå i ett helt vanligt rum.

Övriga upplevelser på Ishotellet i Jukkasjärvi, Sverige

Vad som just gör din upplevelse vid en vistelse och ett boende på Ishotellet i Jukkasjärvi, kommer naturligtvis att bli upplevelsen av att allt är av is istället för trä eller plast. Bara detta är ett måste för den som vill uppleva allt i livet. Förutom det får du naturligtvis en underbar och ren natur, chans till norrsken och närhet till Torne Älv som har ett av de bästa fisken du finner i landet. Ge dig själv en upplevelse av världsklass och bo på Ishotellet i Jukkasjärvi om så bara för en natt.