Barcelona har fantastiskt mycket att erbjuda sina besökare men om det är det något som verkligen särskiljer staden från andra storstäder i Europa är det den långa vackra stranden. Barceloneta, som stranden heter, ligger inte mer än en kort promenad från stadens centrum och är omåttligt populär hos både lokalbefolkningen och turister. Inte minst under sommarens varmaste månader tar sig mängder av människor hit för att svalka sig med ett dopp eller bara koppla av.

Som turist är det många som gärna väljer ett hotell i detta område och även om det finns gott om hotell i Barcelona är utbudet kring stranden lite sämre. Ett av de absolut populäraste hotellen i anslutning till stranden är Pullman Barcelona Skipper.

Hotellet Pullman Barcelona Skipper

Pullman Barcelona Skipper är ett 5-stjärnigt hotell som ligger inte mindre är 100 meter från stranden. De 235 rummen är lyxigt inredda med fantastiska badrum och alla de bekvämligheter du kan förvänta dig av ett lyxhotell. Lämnar du rummet har hotellet 2 stora utomhuspooler där takpoolen har en grym utsikt över både Barcelona och Medelhavet.

Hotellet Pullman Barcelona Skipper har en fantastisk utomhuspool

Pullman Barcelona Skipper har också två barer där den ena, Blend Bar, har en stor takterrass som även lockar besökare som inte bor på hotellet.

Som gäst till hotellet har du tillgång till fri WiFi och du kan enkelt promenera till Barcelonas äldre stadsdelar eller närmaste tunnelbana.

Om du är intresserad av priser och tillgänglighet hos Pullman Barcelona Skipper hittar du det här. Observera att det snabbt blir uppbokat på Pullman Barcelona Skipper under juni till augusti så det gäller att vara ute i god tid. Har du väl ett rum här har du dock det bästa förutsättningar att kombinera Barcelonas puls med lite skönt strandhäng.