Om du är den som gillar det fria livet med mycket natur kan det vara livet på en ranch som är valet för just dig när du letar efter boende på din semester. I det fall du åker till Kalifornien på semester kommer du alltid att ha valet att ta i på San Isidro Ranch i Santa Barbara. Här erbjuds du stora rum som näst intill kan liknas vid ett eget litet hus. Den professionella personalen ser till att serva dig dygnets alla timmar och du kommer garanterat att känna dig väl omhändertagen. Området runtomkring består natursköna områden. Här får du tillgång att vandra i 500 tunnland med olivträd och lavendel som omger de vackra vandringslederna.

Rummen på San Ysidro Ranch i Santa barbara, Kalifornien

När du väljer San Isidro Ranch i Santa Barbara är det inte rum det talas om utan här kommer du att ha ett boende i ett exklusiv och lyxigt inrett hus. Det mysiga hus du hyr kommer att vara hela 180 kvadratmeter stort och dekorerat med massor av antika föremål. Här kommer du helt enkelt att leva i ett hus där kanske John Kennedy, Winston Churchill, Audrey Hepburn eller självaste Opera Winfrey varit gäster.

Övriga upplevelser på San Ysidro Ranch i Santa Barbara, Kalifornien

När du kommer för att leva livet på en ranch är det naturligtvis viktigt med allt det vackra gällande det landskap som du kan se och uppleva i omgivningarna. På detta planet kommer absolut inte San Ysidro Ranch i Santa Barbara att svika ditt lystmäte. Hur som helst är det också toppkvalitet på den exklusiva maten och drycken som serveras, samt att du alltid har uppassning dygnet runt på denna underbara plats. Glöm ej heller att besöka den fina altanen som hör till varje hus, där du kan se den vackra solnedgången över landskapet.