Om du är den som gillar att semestra i Asien kommer du att vara som massor av andra människor. Här kommer du dock att kunna sälla dig från den stora skaran, öppna plånboken och boka ett rum på underbara Sofitel Legend Metropole i Hanoi. Har du kommit till denna plats kommer du att befinna dig i den nordliga delen av Vietnam. Att bara ha kommit till detta land är något fantastiskt, men att uppleva den service och all den lyx som detta hotell ger dig på samma gång kommer att uppfylla alla de önskningar du kan ha gällande ett bra boende på semestern.

Rummen på Sofitel Legend Metropole i Hanoi

Till detta hotell kan du komma för en trivsam semester eller när du är på affärsresa. Här finns det rum som verkligen är smart och modernt inredda med funktionella möbler i klassisk stil, som gör att självaste James Bond hade lyft på ögonbrynen. Hotellet erbjuder även bra sömn i exklusiva sängar samt en bra plats med ljus och Internet för den tid du behöver komma i kontakt med kontoret. På detta hotell kommer du helt enkelt att få en positiv boendeupplevelse.

Övriga upplevelser på Sofitel Legend Metropole i Hanoi

Till Vietnam kommer du för att uppleva naturen, historien, alla kulturhistoriska platser samt även det vietnamesiska kökets läckerheter. Bara på Sifitel Legend Metropole Hotel i Hanoi kommer du att kunna uppleva helt fantastisk mat från en exklusiv restaurangmiljö lagad av prisbelönta kockar. När du sedan vill ut och uppleva Vietnam kommer detta att kunna göras med hjälp av privata resor som hotellet kan bistå med. Helt enkelt får du en komplett upplevelse från detta fantastiska hotell som bara finns i Vietnam. Detta är ett av de allra bästa hotell du kan hitta i hela landet och därför blir det ditt självklara val.