När du kommer till Indien på semester eller affärsresa är valet givet. Här väljer du som vill spendera pengar på ditt boende The Imperial i Dehli. Detta hotell byggdes 1930 och var under en lång period något som ingick i ”The Four Maidens of the East”. Vilket betyder att tre andra storheter i hotellvärlden även var i samma kedja. Numera är detta ett fristående hotell som fortfarande erbjuder en lika hög klass som de gjorde från start. Kanske är The Imperial i Dehli det hotell som är mest känt och har den mest överlägsna kvalitet och service du kan finna vid en resa till detta land.

Rummen på The Imperial i Dehli, Indien

Om det är något som utmärker detta fina hotell i Asien, så är det verkligen den lyx och klass som du får när du väljer ett av de väl tilltagna och stora rummen. Här erbjuds läckra klassiska möbler i ny design av högsta kvalitet. Här kommer detta helt klart att bli en lika stor upplevelse som när du öppnar dörren till din toalett. En helt makalös design och elegans kommer att möta dig av dyrbar inredning och bra funktioner. På The Imperial i Dehli, får du mer än du förväntat dig.

Övriga upplevelser på Imperial i Dehli, Indien

Kanske är det just rummen som ger dig den största upplevelsen av njutning på detta exklusiva hotell, och visst är det skönt att veta var de har sin prioritet. Här gäller det dock att leva upp till samma höga klass på alla platser och detta gör The Imperial på ett makalöst sätt. Här finner du förmodligen även Indiens bästa restaurang med allt från lokala läckerheter till det franska kökets expertis. Förutom det befinner sig detta hotell på en plats som gör det enkelt att få kontakt med stadens nöjesliv.