Om du är den som gillar att bo på hotell med mycket historik och gamla arkeologiska byggnader kommer Villa D´Este i Cernobbio i Italien vara det perfekta boendet för din semester. I Italien finns det mest lyxiga och exklusiva hotellen, och som van resenär som verkligen ser till ditt boende blir Villa D´Este i Cernobbio genast något du måste prova minst en gång i livet. Hotellet ligger tätt intill Lake Como, som även det är en av Italiens vackraste insjöar. Detta natursköna område kommer verkligen att förgylla och göra din vistelse till något utöver det vanliga.

Rummen på Villa D´Este i Cernobbio, Italien

När du verkligen förstått att detta är ett av de mest exklusiva hotellen du kan bo på i Europa, kommer du även att ha krav på rummen. I denna byggnad från 1600-talet kommer det att vara stora ytor och mycket exklusiva möbler som ger dig din härliga tillvaro under ditt boende. Väljer du rätt rum kommer du även att få en formidabel utsikt över Lake Como, som kommer att för evigt etsa sig fast i ditt medvetande. Har du en gång bott i ett av detta hotells rum är det lätt att vilja komma tillbaka och göra ett nytt besök när det passar.

Övriga upplevelser på Villa D´Este i Cernobbio, Italien

När det gäller allt det övriga när du går utanför din dörr som väntar dig på Villa D´Este i Cernobbio, Italien, kommer detta verkligen att ge dig en av de mest kompletta känslor du kan få av en högklassig hotellupplevelse. Här får du möta de uppskattade italienska köket och även de franska när du gör ett besök i den exklusiva restaurangen. Dessutom befinner du dig på en yta av 25 tunnland med en underbar och världskänd trädgård, och missa inte den sjövatten fyllda poolen vid sidan av själva Lake Como.